Red Bull-arving etterlyst

Barnebarnet til en av Red Bull-grunnleggerne er nå internasjonalt etterlyst. Han er siktet for å ha kjørt på og drept en politimann i 2012.

ETTERLYST: Vorayuth «Boss» Yoovidhya er internasjonalt etterlyst for blant annet uaktsomt drap. Her på vei ut av huset sitt i London i 2017. Foto: Matt Dunham / AP / NTB
ETTERLYST: Vorayuth «Boss» Yoovidhya er internasjonalt etterlyst for blant annet uaktsomt drap. Her på vei ut av huset sitt i London i 2017. Foto: Matt Dunham / AP / NTB Vis mer
Publisert

Vorayuth Yoovidhya, som har kallenavnet «Boss», er nå etterlyst internasjonalt etter en hendelse i 2012.

Yoovidhya er siktet for å ha kjørt på en politimann i Bangkok med Ferrarien sin og stukket av. Politimannen døde av skadene.

Nå har den internasjonale politiorganisasjonen Interpol utstedt et såkalt «rødt varsel» til alle sine 194 medlemsland, og bedt om at han pågripes og utleveres til Thailand, om noen finner ham, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Yoovidhya har ikke blitt sett siden han satt seg på et privatfly i Bangkok i 2017.

Henlagt i juli

Saken mot Yoovidhya har blitt etterforsket lenge, og ble henlagt i juli.

Det skapte store protester i Thailand, og på grunn av disse protestene, så har statsadvokaten gjenopptatt saken og bedt Interpol om å sende ut etterlysningen.

Han er nå siktet for uaktsomt bildrap og kokainbruk, ifølge AFP.

Etterlysningen er søndag ettermiddag fremdeles ikke lagt ut på Interpols nettsider.

Mange milliarder

Vorayuth er barnebarnet til Chaleo Yoovidhya, som grunnla Red Bull sammen med Dietrich Materschitz i 1984. Han er dermed arving til mange milliarder kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer