Eiendomsbransjen:

Refser konferanse: - Helt bak mål

Bare 2 av 14 foredragsholdere under Eiendomsutviklingsdagene som avholdes denne uka er kvinner. - Summen ble for skjev denne gangen, sier konferanse-arrangør.

IKKE FORNØYD: Isabelle Ringnes mener det er pinlig umoderne at nesten alle talerne på Eiendomsutviklingsdagene er menn. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
IKKE FORNØYD: Isabelle Ringnes mener det er pinlig umoderne at nesten alle talerne på Eiendomsutviklingsdagene er menn. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

«Finn en feil? Kjære eiendomsbransjen, dette er flaut».

Det skrev Isabelle Ringnes på Instagram nylig, med et bilde av en reklame for Eiendomsutviklingsdagene som arrangeres av Estate Kunnskap på Farris bad torsdag og fredag denne uka.

Bildet viser 14 av dem som skal snakke under helgas konferanse. Og av dem er det bare én kvinne.

På nettsidene til konferansen er det nå oppført to kvinner som talere.

- Jeg syns dette er helt bak mål, sier Ringnes til Børsen, og legger til:

- I tillegg til at det framstår pinlig umoderne, så undergraver det også formålet til konferansen som tilsynelatende skal omhandle nytenkning og samarbeid på tvers. Jeg har vondt for å tro at det er så mye «nytenkning og samarbeid på tvers» med en så blendahvit og mannsdominert talerliste - det lyser jo gamle dager av dette.

- Anledning til å ta grep

Ringnes er med-gründer i Equality check, som har blitt beskrevet som TripAdvisor for inkludering i arbeidslivet. Hun har jobbet med likestilling i flere år, og står blant annet bak organisasjonen Hun spanderer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer