Refser Raymond: - Ikke vilje til noe som helst

Raymond Johansen og Oslo bør legge penger på bordet, mener Ola Elvestuen.

REFSER RAYMOND: Ola Elvestuen er ikke imponert over Raymond Johansens respons på milliontilskuddet fra Stortinget. Foto: Geir Olsen / NTB
REFSER RAYMOND: Ola Elvestuen er ikke imponert over Raymond Johansens respons på milliontilskuddet fra Stortinget. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ble det kjent at Stortinget, ved regjeringspartiene og Frp, gjennom en nysaldering av 2020-budsjettet hadde fått på plass 250 millioner kroner til kommuner som er ekstra hardt rammet av høy arbeidsledighet grunnet coronakrisen.

53 kommuner får nå en ekstrautbetaling. Kommunen som får mest samlet sett er Oslo, som får en tilleggsutbetaling på 78,5 millioner kroner.

- Vi gjør noe nå

Det omtalte Raymond Johansen onsdag som «småpenger». Det provoserer Venstres stortingsrepresentant Ola Elvestuen, som også har bakgrunn fra byrådet i Oslo, som tidligere nestleder og byråd for miljø og samferdsel.

- Vi gjør noe og vi får det ut nå. Jeg har vært i byrådet, og jeg vet hvor mye kraft det er i den kommunen når man går sammen, men han har ikke vist vilje til å gjøre noe som helst, sier Elvestuen.

Venstre-profilen slår fast at det var denne muligheten de hadde til å få på plass penger i år.

- Vi har funnet støtte vi kan gi fra staten sin side. Den kommer umiddelbart ned til kommunen. Det er avgjørende at Raymond ikke bare snakker, men også handler og får ut pengene, sier Elvestuen, som legger til følgende oppmuntring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer