Lesertall Dagbladet

Rekordtall for Dagbladet

Aldri før har flere lest Dagbladet. Det var full jubel da de nye lesertallene ble lagt fram.

REKORDJUBEL: Dagbladets redaksjon jubler over de nye lesertallene. Aldri før har så mange lest Dagbladet digitalt. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet

REKORDJUBEL: Dagbladets redaksjon jubler over de nye lesertallene. Aldri før har så mange lest Dagbladet digitalt.

Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag kom de nye lesertallene for fjerde kvartal 2022 fra Mediebedriftenes Landsforbund (MBL). Tallene viser nok en gang at Dagbladet er i kraftig vekst. Siste kvartal økte Dagbladet med 120 000 lesere på mobil sammenlignet med tilsvarende kvartal året før.

Dermed knuses leserrekorden: Avisa har nå 1,2 millioner daglige mobillesere i snitt, det høyeste tallet noen gang. Økningen er på hele 11 prosent mot samme kvartal i fjor.

Også for de totale digitale lesertallene setter Dagbladet rekord. Totalt leser i snitt 1 359 700 nordmenn Dagbladet digitalt hver dag. Det er en økning på sju prosent mot samme kvartal i fjor, og det høyeste tallet i avisas historie.

Digitalt blant mediene er det TV 2, Dagbladet, Klikk, Se og Hør og KK som har størst vekst.

I tillegg setter Dagbladet rekord for totalt antall lesere for alle plattformer, inkludert papir, med over 1,4 millioner daglige lesere i snitt.

Av de store avishusene VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagens Næringsliv, Bergens Tidende og Adresseavisen, er Dagbladet eneste avis som har en økning totalt mot samme kvartal i 2021.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer