Lesertall Dagbladet

Rekordtall for Dagbladet

Aldri før har flere lest Dagbladet. Det var full jubel da de nye lesertallene ble lagt fram.

REKORDJUBEL: Dagbladets redaksjon jubler over de nye lesertallene. Aldri før har så mange lest Dagbladet digitalt. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet

REKORDJUBEL: Dagbladets redaksjon jubler over de nye lesertallene. Aldri før har så mange lest Dagbladet digitalt.

Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag kom de nye lesertallene for fjerde kvartal 2022 fra Mediebedriftenes Landsforbund (MBL). Tallene viser nok en gang at Dagbladet er i kraftig vekst. Siste kvartal økte Dagbladet med 120 000 lesere på mobil sammenlignet med tilsvarende kvartal året før.

Dermed knuses leserrekorden: Avisa har nå 1,2 millioner daglige mobillesere i snitt, det høyeste tallet noen gang. Økningen er på hele 11 prosent mot samme kvartal i fjor.

Også for de totale digitale lesertallene setter Dagbladet rekord. Totalt leser i snitt 1 359 700 nordmenn Dagbladet digitalt hver dag. Det er en økning på sju prosent mot samme kvartal i fjor, og det høyeste tallet i avisas historie.

Digitalt blant mediene er det TV 2, Dagbladet, Klikk, Se og Hør og KK som har størst vekst.

I tillegg setter Dagbladet rekord for totalt antall lesere for alle plattformer, inkludert papir, med over 1,4 millioner daglige lesere i snitt.

Av de store avishusene VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagens Næringsliv, Bergens Tidende og Adresseavisen, er Dagbladet eneste avis som har en økning totalt mot samme kvartal i 2021.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.