Trond Bentestuen:

Rema-sjefen slutter på dagen

Årsaken oppgis å være «uenighet om retningen videre».

GIR SEG: Administrerende direktør Trond Bentestuen slutter på dagen etter uenighet om veien videre. Han kom inn i stillingen i 2018. Foto: Lise Åserud / NTB
GIR SEG: Administrerende direktør Trond Bentestuen slutter på dagen etter uenighet om veien videre. Han kom inn i stillingen i 2018. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trond Bentestuen slutter som Rema-sjef på dagen «etter uenighet om retningen videre».

Det kommer fram i en pressemelding fra Reitangruppen, som eier matvarekjempen.

- Jeg ønsker å takke Trond for innsatsen som er lagt ned – spesielt for fokuset han har hatt på ETT REMA 1000 og for den anerkjennelsen han har sikret alle våre hverdagshelter gjennom en global pandemi. Selv om vi nå avslutter vårt samarbeid, vil jeg understreke at vi skilles som venner, og at Trond er en flott fyr som vi heier på og ønsker all lykke videre, sier Ole Robert Reitan i en pressemelding.

- Enig om å være uenig

I en tekstmelding til Børsen om bakgrunnen for at han nå forlater stillingen, skriver Bentestuen følgende:

- Ingenting utover det som står i meldingen. Vi er enige om at vi er uenige, og jeg ønsker Ole Robert og Rema 1000 all mulig lykke til videre, skriver han.

Bentestuen tok over som administrerende direktør i Rema 1000 sommeren 2018. Han kom da fra stillingen som konserndirektør i DNB, hvor han ledet forretningsområdet Wealth Management & Insurance.

Det er Tom Kristiansen som nå tar over stillingen som administrerende direktør for REMA 1000 Norge. Det skjer fra og med 18. mai.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.