Riking drept - bekjent pågrepet

Teknologi-gründer Bob Lee ble funnet knivstukket på gata tidligere denne uka. Nå er en bekjent pågrepet for drapet.

DREPT: Gründer Bob Lee. Foto: MobileCoin
DREPT: Gründer Bob Lee. Foto: MobileCoin Vis mer
Publisert

Det var natt til tirsdag forrige uke at den kjente teknologigründeren Bob Lee (43) ble funnet knivstukket på gata i San Francisco. Han døde seinere på sykehus.

Lee hadde blant annet en sentral rolle i utviklingen av den mobile betalingstjenesten Cash App, og jobbet i MobileCoine da han ble drept. Det hadde gjort ham til en holden mann, og da han ble drept var hans formue anslått til i overkant av 100 millioner kroner.

Bekjent pågrepet

Innledningsvis gikk det rykter om at Lee var et helt tilfeldig offer, men nå har politiet pågrepet en bekjent av Lee, mistenkt for å stå bak knivstikkingen, skriver CNN.

Den pågrepne 38-åringen har vært eier av et konsulentselskap innen IT-bransjen siden 2010.

Ifølge politiet kjørte de to gjennom sentrum av San Francisco sammen noen timer før Lee ble drept. Dette skal de ha gjort etter en krangel, ifølge Forbes.

Politiet mener drapet «verken er et ransforsøk eller et tilfeldig angrep».

I en uttalelse gir Lees familie uttrykk for stor takknemlighet for at politiet i San Francisco har pågrepet en mistenkt i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer