Riking kjøper seg ung: - Ekstremt

Milliardær Bryan Johnson (45) har ansatt et team av 30 leger og eksperter. Han punger ut 20 millioner kroner årlig med mål om «å bli» 18 år igjen.

VIL BLI YNGRE: Bryan Johnson (45) har ansatt et team bestående av 30 leger og helseeksperter som skal hjelpe ham med å oppnå drømmen: En kropp som en 18-åring. Foto: Katriece Ray / Kernel
VIL BLI YNGRE: Bryan Johnson (45) har ansatt et team bestående av 30 leger og helseeksperter som skal hjelpe ham med å oppnå drømmen: En kropp som en 18-åring. Foto: Katriece Ray / Kernel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Forever young, I want to be forever young», sang Alphaville i 1984. Uansett hvor mye det måtte friste, må de aller fleste erkjenne at det er klin umulig.

Men en som tilsynelatende har latt seg rive fullstendig med av 80-tallshiten, er den middelaldrende milliardæren Bryan Johnson (45).

- Ekstremt

Han bruker nemlig rundt to millioner dollar, knapt 20 millioner kroner, årlig på å få kroppen sin tilbake til ungdommen, ifølge Bloomberg.

Nærmere bestemt har han et mål om en biologisk alder på 18 år.

- Det jeg gjør kan høres ekstremt ut, men jeg prøver å bevise at selvpåført skade og forfall ikke er uunngåelig, sier han til nyhetsbyrået.

Johnson tjente en formue, 800 millioner dollar, på salget av selskapet han grunnla, Braintree Payment Solutions.

Tross stor suksess førte lange arbeidsdager til overvekt og depresjon for Johnson, og han solgte selskapet i 2013.

Etter salget begynte en lang prosess med å få orden på seg selv, sier han til Bloomberg. I 2016 grunnla han biotech-selskapet Kernel, som lager hjelmer som overvåker hjerneaktivitet.

Vil ha en 18-årings rektum

Det oppsiktsvekkende ungdoms-prosjektet, også omtalt av New York Post, skal ha kostet flere millioner dollar å få i stand.

45-åringen har ansatt et team bestående av 30 leger og helseeksperter som overvåker enhver kroppslig funksjon. De skal hjelpe til med å reversere den kroppslige alderen hans.

Johnsons mål er å til slutt ha alle viktige organer - deriblant hjerne, lever, nyrer, tenner, hår, blære, men også rektum og penis som en 18-åring.

For å få til dette lever han under et svært strengt regime:

Johnson våkner hver morgen klokka 05.00, tar to dusin kosttilskudd, trener i en time, drikker grønn juice med kreatin og kollagenpeptider, pusser og bruker tanntråd mens han skyller med tetreolje og antioksidantgel.

Kostholdet for øvrig er utelukkende vegansk.

- Forventet og helt greit

Han tar også regelmessige undersøkelser for å monitorere kroppen - som ultralyd, MR, koloskopi og blodprøver. Før han legger seg, har han på en type briller som blokkerer ute blått lys, de bruker han i to timer.

Mens han sover er han koblet opp mot en maskin, som teller antall nattlige ereksjoner - der skal han være på nivå med en tenåring allerede.

Prosjektet skal allerede ha gitt resultater. Angivelig skal 45-åringen nå ha et hjerte som en 37-åring, huden til en 28-åring og lungekapasitet som en 18-åring.

Johnson selv sier han har en lidenskap om å oppnå en 18-års alder overalt i kroppen. Han bryr seg ikke om kritikken enkelte har kommet med, som antyder at han har mistet det. Det sier han er «forventet og helt greit».

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer