Riking kjøper seg ung: - Ekstremt

Milliardær Bryan Johnson (45) har ansatt et team av 30 leger og eksperter. Han punger ut 20 millioner kroner årlig med mål om «å bli» 18 år igjen.

VIL BLI YNGRE: Bryan Johnson (45) har ansatt et team bestående av 30 leger og helseeksperter som skal hjelpe ham med å oppnå drømmen: En kropp som en 18-åring. Foto: Katriece Ray / Kernel
VIL BLI YNGRE: Bryan Johnson (45) har ansatt et team bestående av 30 leger og helseeksperter som skal hjelpe ham med å oppnå drømmen: En kropp som en 18-åring. Foto: Katriece Ray / Kernel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Forever young, I want to be forever young», sang Alphaville i 1984. Uansett hvor mye det måtte friste, må de aller fleste erkjenne at det er klin umulig.

Men en som tilsynelatende har latt seg rive fullstendig med av 80-tallshiten, er den middelaldrende milliardæren Bryan Johnson (45).

- Ekstremt

Han bruker nemlig rundt to millioner dollar, knapt 20 millioner kroner, årlig på å få kroppen sin tilbake til ungdommen, ifølge Bloomberg.

Nærmere bestemt har han et mål om en biologisk alder på 18 år.

- Det jeg gjør kan høres ekstremt ut, men jeg prøver å bevise at selvpåført skade og forfall ikke er uunngåelig, sier han til nyhetsbyrået.

Johnson tjente en formue, 800 millioner dollar, på salget av selskapet han grunnla, Braintree Payment Solutions.

Tross stor suksess førte lange arbeidsdager til overvekt og depresjon for Johnson, og han solgte selskapet i 2013.

Etter salget begynte en lang prosess med å få orden på seg selv, sier han til Bloomberg. I 2016 grunnla han biotech-selskapet Kernel, som lager hjelmer som overvåker hjerneaktivitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer