Riking-klubb tilbyr vaksine-ferie

En privat britisk klubb gir medlemmene muligheten til å kjøpe seg en ferietur til Dubai for å ta coronavaksine.

FEIRE: Et britisk firma flyr folk hit, til Jumeirah i Dubai, for å ta vaksiner. Foto: Matthias Seifert / Reuters / NTB
FEIRE: Et britisk firma flyr folk hit, til Jumeirah i Dubai, for å ta vaksiner. Foto: Matthias Seifert / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Det britiske klubben Knightsbridge Circle tilbyr medlemmene sine en fire ukers luksusferie i Dubai eller India, som inkluderer to doser coronavaksine.

Medlemskap i Knightsbridge Circle koster 25 000 pund, altså litt under 300 000 kroner, i året.

I tillegg kommer prisen for selve reisen og vaksinene. Grunnlegger Stuart McNeill anslår til The Telegraph at den er på rundt 40 000 pund, altså rundt 465 000 kroner.

Storbritannia tilbyr for øyeblikket bare vaksiner til de over 80 år.

Villa med egen kokk

- Vi innlosjerer medlemmene våre i en vakker villa med badebasseng, kokk og øvrig stab. De lander, får første sprøyte, og venter på den andre dosen. Vi har noen som drar til India for hele turen og andre som flyr inn, tar første dose, flyr til Madagaskar, også kommer tilbake for andre dose, sier McNeill til avisa.

Han sier at de nå tilbyr Pfizer og Sinopharm sine vaksiner i Dubai, og at de nå lanserer et nytt tilbud med AstraZeneca-vaksinen i India.

- Jeg snakker med leger som potensielt kommer til å sette opp klinikker i Marrakech og ha AstraZeneca-vaksinen overført fra India og dit, siden India er vanskelig visamessig fra Storbritannia, sier McNeill.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer