Rikingdatter arrestert i Dubai

Elvira Pitzner, dansk realitystjerne og datter av en diamanthandler, er fengslet i Dubai etter anklager fra ekskjæresten.

FENGSLET: Den danske rikingdatteren og realitystjernen Elvira Pitzner er fengslet i Dubai. Foto: Per Lange / Ritzau Scanpix / NTB
FENGSLET: Den danske rikingdatteren og realitystjernen Elvira Pitzner er fengslet i Dubai. Foto: Per Lange / Ritzau Scanpix / NTB Vis mer
Publisert

Den danske realitystjerna og rikingdatteren Elvira Pitzner er fengslet i Dubai, skriver Ekstra Bladet.

Pitzner er for en kjendis å regne i Danmark, ettersom familien hennes har blitt portrettert i serien «Diamantfamilien» på dansk TV 2 gjennom flere sesonger.

Hun ble arrestert tidligere denne uka, og varetektsfengslet 1. desember. Varetektsfengslingen gjelder fram til 7. desember, da hun igjen skal framstilles for en dommer.

Omstridt kjæreste

Diamantfamilien Pitzner, med diamanthandlermor Katerina i spissen, flyttet for noen år siden til Dubai. Der ble Elvira Pitzner kjæreste med den iranskfødte bokseren Milad Saadati - til familiens store misnøye.

- Det er ikke noen hemmelighet at det ikke er noen i familien som liker kjæresten din. Sånn er det. Vi har prøvd og slukt mange kameler. Men nei, nå er det ute, og jeg står faen meg ved det, sa mor Pitzner i en episode av serien.

I sommer ble det slutt mellom Pitzner og kjæresten hennes, og hun flyttet hjem til Danmark.

Bruddet var alt annet en rosenrødt, og Saadati fyrte av flere kraftsalver mot Pitzner under et intervju med danske Se og Hør, der han ikke la skjul på at det var krig mellom de to forhenværende turtelduene.

Saadati fortalte blant annet at han hadde mange av sine ting i Danmark, men han fikk ikke Pitzner til å sende dem til ham i Dubai.

- De (Pitzner-familien) har rævkjørt meg. De har ødelagt min familie. Jeg vil ha tingene mine tilbake, og jeg har allerede snakket med en advokat om det. Det er krig nå, fordi hun vil ha krig. Jeg ville ikke at det skulle ende som dette, sa Saadati til Se og Hør i august.

Ekskjæresten gikk til politiet

På tross av det svært turbulente bruddet har Pitzner den siste tida feriert i Dubai, noe hun jevnlig dokumenterte på Instagram.

Postene tok imidlertid brått slutt 29. november, og overfor Ekstra Bladet erkjenner Saadati at han hadde en finger med i spillet.

- Da jeg så at hun var i Dubai gikk jeg til politiet, sier Saadati.

Han beskylder Pitzner blant annet rikingdatteren for utroskap, noe som anses som en alvorlig forbrytelse i Dubai og kan straffes med fengsel.

Det er naturlig nok ikke mulig for Pitzner å kommentere anklagene, siden hun sitter fengslet.

Fengslene i Dubai er også ganske langt unna de luksuriøse omgivelsene som ellers trekker turister til landet.

«Behandlingen av din sak i domstolene kan være langtrukken og byråkratisk. Du kan risikere at du ikke får forlate landet før saken din er avgjort. Forholdene i fengslene er meget vanskelige», lyder advarselen fra det danske utenriksdepartementet.