Flystreiken

Riksmekleren:
- Dette snur fort

Ingen stor bevegelse i konflikten mellom NFO og NHO.

Arkivfoto: Lise Åserud / NTB
Arkivfoto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Det har vært stor brudulje og flere vendinger i flyteknikernes streik mot arbeidsgiverorgansasjonen NHO Luftfart. Tidligere onsdag ble det klart at partene på ny hadde tatt kontakt med Riksmekleren.

Mekler Carl Petter Martinsen sier til Børsen onsdag kveld at det ikke er noe nytt å melde fra hans kant.

- Det er ingen stor bevegelse som involverer meg i øyeblikket. Hva det blir til på kort varsel, det vet jeg ikke. Dette snur fort. Jeg er i alle fall beredt til å reise til Oslo om partene ønsker det. Jeg har delvis kontakt med dem, sier han.

Det har ikke lykkes Børsen å få en kommentar fra Norsk Flytekniker Organisasjon eller NHO onsdag kveld.

- Intet nytt jeg kan melde, skrev administrerende direktør Torbjørn Lothe i NHO Luftfart i en tekstmelding til NTB onsdag kveld.

Han har ikke tatt telefonen.

Kontakt

Tidligere på dagen opplyste Lothe til NRK at det har vært kontakt mellom partene i løpet av onsdagen, men han ville ikke si noe om hvorvidt det hadde vært framgang.

Det er ennå ikke besluttet om det skal mekles med hjelp fra Riksmekleren, men dette kan skje allerede torsdag, får NTB opplyst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer