Ringes ned: - Det eksploderte

Nå vil «alle» ha svømmebasseng i hagen.

SPÅR REKORDÅR: Daglig leder i selskapet Bassengutstyr, Daniel Pettersen, har aldri før opplevd en så voldsom etterspørsel som i år. Nå jobber bedriften på spreng for å levere løsninger til norske badenymfer. Foto: Nils Pettersen
SPÅR REKORDÅR: Daglig leder i selskapet Bassengutstyr, Daniel Pettersen, har aldri før opplevd en så voldsom etterspørsel som i år. Nå jobber bedriften på spreng for å levere løsninger til norske badenymfer. Foto: Nils Pettersen Vis mer
Publisert

Store deler av norsk næringsliv holdt pusten da regjeringen varslet nedstengning av Norge 12. mars. I horisonten lusket blodrøde tall, permitteringer, oppsigelser og konkurser.

For familiebedriften Bassengutstyr i Larvik var det kun stille før stormen.

- Vi har mer enn nok å gjøre. Veksten har vært formidabel. Det hadde vi ikke forventet da nyheten om corona kom. Det var riktignok stille i en liten uke, men så eksploderte det. Plutselig skulle «alle» ha basseng, sier daglig leder Daniel Pettersen til Børsen.

Knuste forventningene

Bedriften, som er markedsledende innen salg av badebasseng til det private markedet, har hatt en stabil vekst de siste tolv åra. I fjor slo virksomheten derimot alle rekorder, med en omsetning på 33,8 millioner kroner.

- Vi var utrolig stolt og fornøyde, og tenkte at det resultatet skulle bli vanskelig å slå. Hittil i år har vi imidlertid hatt en markant økning i omsetning - over 50 prosent mer enn vi hadde forutsett. Vi ligger an til en solid ny rekord.

Reiserestriksjoner, stengte grenser og parkerte fly, fører til at de aller fleste må belage seg på norgesferie år. Pettersen mener det har hatt avgjørende betydning for selskapets vekst de siste månedene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer