Røkke skal ha kjøpt sørlandsperle usett

Sønnen til Kjell Inge Røkke har kjøpt ny hytte i Mandal. Han måtte ut med rundt 20 millioner kroner, ifølge Finansavisen.

SOLGT: Hytta utenfor Mandal skal ha kostet Røkke nærmere 20 millioner kroner. Foto: Privatmegleren Sædberg & Lian
SOLGT: Hytta utenfor Mandal skal ha kostet Røkke nærmere 20 millioner kroner. Foto: Privatmegleren Sædberg & Lian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld skriver Finansavisen at Mandals dyreste hytte er solgt.

Kjøperen skal være Kjell Inge Røkkes sønn, Kristian Monsen Røkke, som har bladd opp nesten 20 millioner kroner for hytta, ifølge Finansavisen.

Kristian Røkke bekrefter å ha kjøpt hytta i Mandal, og at Kjell Inge Røkke ikke har vært involvert. Utover det har Kristian Røkke ingen kommentarer til sitt private eiendomskjøp.

Ifølge annonsen var hytta på Landøy sørøst for Mandal taksert til «bare» 14,7 millioner kroner. Røkke har dermed gått langt over takst for å kjøpe hytta, og det gjør han uten å noensinne ha satt sine bein der. Ifølge Finansavisen har han kjøpt den usett.

- Unik

- Dette er en helt unik strandeiendom med gjennomgående høy kvalitet på utvendig og innvendig bygningsmasse, heter det i Finn-annonsen.

Megler Christian Forum bekrefter overfor Finansavisen at hytta er solgt, men vil ikke gå inn på budrunde eller pris.

Kjendiser på naboøya

Røkke blir ikke alene om å ha hytte i Mandal-skjærgården. Jan Fredrik Karlsen og Janne Formo har hytte på naboøya. Det var også på denne øya Karlsen fridde til Formo i 2019.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer