«Rømte» til luksusleilighet etter kollapsen

Etter at banken han ledet kollapset på spektakulært vis i forrige uke, stakk Greg Becker til sitt luksushjem på Hawaii. Der har han fått kritikk for å tilbringe for mye tid.

PÅ HAWAII: Etter at banken han hadde ledet siden 2011 kollapset, tok Greg Becker med seg kona og dro til deres luksuriøse hjem på Hawaii. Foto: Patrick T. Fallon / AFP / NTB
PÅ HAWAII: Etter at banken han hadde ledet siden 2011 kollapset, tok Greg Becker med seg kona og dro til deres luksuriøse hjem på Hawaii. Foto: Patrick T. Fallon / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Banksjefene skal sparkes!

USAs president Joe Biden la lite imellom da han omtalte den spektakulære bankkollapsen til Silicon Valley Bank (SVB) for første gang i starten av denne uka.

SVB, som spesialiserer seg på lån til teknologiselskaper, var den største banken til å gå over ende siden finanskrisa i 2008, og kollapsen har ført til uro i markedene.

Likevel later det ikke til at uro er det som preger den nye hverdagen Greg Becker, den stadig mer utskjelte mannen som var sjef for SVB da de kollapset.

Stakk til Hawaii

Bilder fra den britiske tabloidavisa Daily Mail viser at Becker har søkt tilflukt i sitt luksuriøse hjem på øya Maui på Hawaii.

Allerede mandag skal Becker og kona Marilyn Bautista ha satt seg på flyet til Hawaii, og onsdag ble de sett gående i gatene i svært uformell bekledning.

Huset deres på Hawaii ligger i et rikt nabolag. De kjøpte eiendommen i 2018, før de umiddelbart rev huset som lå der da, og bygde det opp på nytt. Eiendommen er nå verdsatt til over tre millioner dollar, eller drøye 30 millioner norske kroner. Da er det kanskje ikke så rart at det var dit de dro i starten av denne uka da det for alvor blåste opp til storm rundt Becker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer