Runar Vatne selger Frogner-villaen

Milliardæren ber om 40 millioner kroner: - Ikke noen forventning om at dette skal gå raskt.

SKAL BYGGE DRØMMEBOLIG: Investor Runar Vatne vil ha 40 millioner kroner for rekkehuset på Frogner i Oslo. Foto: Anette Karlsen / NTB
SKAL BYGGE DRØMMEBOLIG: Investor Runar Vatne vil ha 40 millioner kroner for rekkehuset på Frogner i Oslo. Foto: Anette Karlsen / NTB Vis mer
Publisert

I 2008 punget investor Runar Vatne (48) ut 13,5 millioner kroner for et rekkehus sentralt på Frogner i Oslo. Nå blir boligen forsøkt solgt på det åpne markedet for svimlende 40 millioner kroner.

Det bekrefter eiendomsmekler og oppdragsansvarlig Fredrik Dyve overfor Børsen.

- Selger har brukt denne eiendommen som sin primærbolig i mange år, men ønsker nå å selge. Dette er et kjempefint hus som ligger i et veldig fint område. Utover dette har jeg ingenting å tilføye om bakgrunnen for salget, sier Dyve.

Uklart

I fjor ble det kjent at Vatne hadde sikret seg en kremvilla i Kristinelundveien på Frogner. Ifølge DN fikk investoren tilslaget på herskapshuset for den nette sum av 92,5 millioner kroner.

Vatne og samboeren, Alexandra Joner (32), trenger derfor ikke å transportere flyttelasset særlig langt. Når paret eventuelt flytter til Kristinelundveien, er riktignok uklart.

Investoren har nemlig storstilte planer for eiendommen, og har tidligere sendt søknad til plan- og bygningsetaten om oppføring av ny garasje, svømmebasseng, tennisbane og ny boenhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer