Runar Vatne

Rundstjålet på kontoret

Klokker, brennevin, lommekniver og laptop var noe av det som ble borte under et innbrudd på kontoret til milliardæren Runar Vatne.

RUNDSTJÅLET: Verdier for en drøy million kroner ble borte under innbruddet hos Runar Vatne i fjor. Foto: Anette Karlsen / NTB
RUNDSTJÅLET: Verdier for en drøy million kroner ble borte under innbruddet hos Runar Vatne i fjor. Foto: Anette Karlsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nå tatt ut tiltale mot en mann i begynnelsen av 40-åra for innbruddet på Vatnes kontor en novembernatt i fjor, skriver Vårt Oslo.

Ifølge tiltalen skal innbruddstyven ha fått med seg følgende:

  • En MacBook pro.
  • Ei jakke.
  • To lommekniver.
  • Tre flasker brennevin.
  • 16 klokker.

- Han tok seg inn ved å knuse et vindu, heter det i tiltalen, som oppsummerer verdiene av de stjålne gjenstandene til rundt 1,3 millioner kroner.

Godt skodd

Runar Vatne er ifølge finansbladet Kapitals oversikt over Norges 400 rikeste personer god for 1,7 milliarder kroner.

Det gjør ham til landets 278. rikeste person.

Vatnes formue forvaltes gjennom Vatne Capital, som opplyser på sine hjemmesider at hovedverdiene ligger i eiendom. Vatne har også betydelige investeringer på Oslo Børs.

Børsen har så langt ikke lyktes med å komme i kontakt med Vatne.

Lommebok

Rettssaken mot mannen i 40-åra er berammet til Oslo tingrett 8. mars i år, ifølge Vårt Oslo.

Der må den tiltalte også svare for at han var i besittelse av lommeboka til en 20 -åring da han ble pågrepet, samt for angivelig besittelse av narkotika, nærmere bestemt nær fire gram metamfetamin og ni narkotiske tabletter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer