Trysil

- Russisk rulett med arbeidsplasser

Spesielt to tiltak ryster den populære skikommunen Trysil. - Vi blir filleristet, sier daglig leder for Laaven restaurant.

FRUSTERT: Tommy Åsheim, eier av utestedet Laaven i Trysil, er oppgitt over de nye restriksjonene fra regjeringen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FRUSTERT: Tommy Åsheim, eier av utestedet Laaven i Trysil, er oppgitt over de nye restriksjonene fra regjeringen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Den siste uka har vært preget av flere runder med innstramminger og gjeninnføringer av strenge restriksjoner, som for mange oppleves svært inngripende.

Spesielt to tiltak skaper en meget usikker framtid for den populære skikommunen Trysil: Meteren og skjenkestopp ved midnatt.

- Kun 2,5 time etter at skiheisen startet, var det full stopp for afterski. Det var det vi fikk, sier Tommy Åsheim, eier og driver av Trysils største afterskisted Laaven.

- Beintøft

Fredag var dagen alt skulle bli bedre. Da skulle restaurant Laaven åpne sine dører igjen, med en afterski som lengtet etter tørste gjester etter en lang dag i bakken og med en nattklubb klar for hundrevis av danseglade skiturister.

Slik gikk det ikke.

- Vi har ventet i 21 måneder, sier Åsheim til Børsen.

Og legger til:

- Vi hadde gledet oss så mye til vintersesongen og det skulle bli så moro. Så blir vi filleristet. Det er beintøft.

Tiltakene er såpass inngripende at Åsheim mener det er umulig å drifte videre. Etter den nedslående nyheten har han valgt å stenge hele nattklubben, men beholder en slags afterski i restauranten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer