Fox News:

Rystende meldinger: - Terrorister

Tusenvis av meldinger har lekket fra kontroversielle Fox News. Nå har produsenten av Tucker Carlson inntatt manesjen.

GOLFGUTTER: Talkshowvert Tucker Carlson henger med tidligere president Donald Trump i sommer under en golfturnering. Foto: AP Photo / Seth Wenig / NTB
GOLFGUTTER: Talkshowvert Tucker Carlson henger med tidligere president Donald Trump i sommer under en golfturnering. Foto: AP Photo / Seth Wenig / NTB Vis mer
Publisert

De siste ukene har offentligheten fått et godt innblikk i hva som skjedde i kulissene hos nyhetskanalen Fox News i perioden tidligere president Donald Trump hevdet valget ble kuppet av Joe Biden.

Det er ingen tvil om at den konservative kanalen har spilt på Trumps lag, og viderebrakt anklager om stemmefusk mot bedre vitende. Det kommer nemlig klart fram av korrespondansen mellom sentrale aktører fra 2021, at de ikke trodde at valget var stjålet.

Dominion Voting Systems, som har ansvar for valgstemmer i mange av delstatene, har saksøkt Fox News og nettverket for 1,6 milliarder dollar, tilsvarende 17 milliarder norske kroner.

Ut mot seerne

Det er altså i denne forbindelse, gjennom rettsdokumenter, at tusenvis av meldingsutvekslinger har kommet fram i lyset. Nå er det produsent for talkshowet til den kontroversielle og høyreorienterte politiske kommentatoren Tucker Carlson, Alex Pfeiffer, som skaper overskrifter.

Independent viser til en samtale mellom han og visepresident i Fox News, Raj Shah. Disse to diskuterer anklager fra advokaten Sidney Powell, som gjorde seg kjent for å dele konspirasjonsteorier rundt valget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer