Rystet CrossFit-verden. Nå er selskapet solgt

Trakk seg nylig fra sjefsstillingen. Nå selger han også milliardselskapet.

KONGEN AV CROSSFIT: Greg Glassman var med på å starte opp Crossfit som nå er et verdenskjent treningskonsept. Foto: Crossfit
KONGEN AV CROSSFIT: Greg Glassman var med på å starte opp Crossfit som nå er et verdenskjent treningskonsept. Foto: Crossfit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden trakk Greg Glassman seg fra jobben som sjef for varemerket Crossfit, men forble selskapets eier.

Nå kommer det fram at han har solgt selskapet. Det skriver flere medier, blant annet BBC.

- Jeg startet et selskap med noen essensielle og elegante sannheter som ingen kunne, eller kanskje ville, si. Det resulterte i den raskest voksende kjeden i verdenshistorien. Det gikk så bra og ble så populært at det har blitt en ting mye større enn jeg kunne håpet. Verden har endret seg, men den storslåtte, menneskelige maskinen, de beviste fordelene med CrossFit og dets markedsmuligheter forblir uendret, skriver Glassman i en uttalelse publisert på selskapets offisielle Twitter-konto.

- Jeg har fullstendig tro på at Eric Roza kan føre CrossFit Inc effektivt inn i denne nye verdenen, avslutter Glassmann.

- Vil ikke bli tolerert

- Siden jeg oppdaget CrossFit for ti år siden, har det forandret livet mitt. Jeg er dypt beæret over å ha muligheten til å lede CrossFit gjennom sitt neste kapittel som CEO og eier, skriver den nye eieren, Eric Roza, på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.