Corona:

Så tallene stupe samme kveld

Spøkelsesaktig på tradisjonsrike Dr. Holms Hotel.

RAMMES: Ærverdige Dr. Holms Hotel på Geilo blir hardt rammet av nedstengningen av Viken i påska. Reporter: Øystein Andersen. Foto: Øystein Andersen / Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GEILO (Dagbladet): Det er uvirkelig stille i svære og tradisjonsrike Dr. Holms Hotel tett på den nest siste helgen før påske.

Nå pleier det å sige på med hotellgjester til den sørnorske «hovedstaden» for fjellpåske. Geilos hjemkommune Hol er i tillegg landets tredje største hyttekommune etter Ringsaker og Trysil.

Vi teller to gjester i den digre resepsjonen i løpet av en halvtime etter å ha blitt tatt imot med store bokstaver i inngangen:

«Grunnet strengere regionale tiltak for Viken Fylke vil det kun være tillatt for boende gjester å oppholde seg på hotellet. Dette gjelder til og med 11. april 2021. Vi beklager ulempene dette måtte medføre».

«Ulempe» ser det i alle fall ut til å bli for bedriften Dr. Holms med 126 gjesterom, leiligheter, restauranter til rundt 400 gjester og diverse aktiviteter.

Altså bare tillatt for boende gjester. Og dem blir det ikke mange av sammenliknet med normalpåske.

Avbestillinger rant inn

- Antall bestillinger er mer enn halvert så langt. Mandag 15. mars kom telefonene direkte med avbestillinger etter at påskerestriksjonene ble kjent klokka 21 på kvelden. Det samme kunne vi følge via avbestillinger over nett, sier markedssjef Linn Michell Alnes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer