Saft-smell

Er du på utkikk etter denne? Da er du ikke alene.

EDLE DRÅPER: Julebrussaften har blitt revet ut av hyllene denne vinteren. Produsenten klarte imidlertid ikke å forutse den voldsomme etterspørselen - og står nå i en liten knipe. Foto: John Gjerde Mærland
EDLE DRÅPER: Julebrussaften har blitt revet ut av hyllene denne vinteren. Produsenten klarte imidlertid ikke å forutse den voldsomme etterspørselen - og står nå i en liten knipe. Foto: John Gjerde Mærland Vis mer
Publisert

- Responsen har vært helt overveldende. Så vidt vi kjenner til er dette første julebrussaft på markedet, og det er tydelig at det har falt i smak, sier kommunikasjonsdirektør i Orkla, Elisabeth Aandstad Ekheim, til Børsen.

Norske butikkjeder har for lengst fylt opp hyllene med en rekke tradisjonelle juleprodukter. En nykommer i årets sortiment har likevel satt alle andre varer i skyggen: Saft med smak av julebrus.

Produktet, som ble lansert for om lag to måneder siden, har tilsynelatende tatt norske forbrukere med storm. Å slukke tørsten til samtlige interessenter, har derimot vist seg vanskelig.

- Det har vært en fantastisk respons og vi har solgt langt mer enn forventet. Vi produserte et parti og nå er vi dessverre tom, fortsetter Ekheim.

- Får ikke produsert mer

Orkla opplyser at det ble produsert i overkant av 80 000 flasker med julebrussaft som ble levert til Rema og Coop. Hos sistnevnte kjede har saften nærmest blitt revet ut av hyllene.

- Vi fikk de første flaskene ut i butikk i uke 40. Totalt har vi solgt i overkant av 33 000 flasker, sier Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop Norge, til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer