Saksøkes for 3,9 millioner kroner

Nå må Idar Vollvik møte Stavanger-selskapet i retten.

SAKSØKT: Idar Vollvik er saksøkt for 3,9 millioner kroner - men nekter å betale. Foto: Odd Mehus
SAKSØKT: Idar Vollvik er saksøkt for 3,9 millioner kroner - men nekter å betale. Foto: Odd Mehus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stavanger-selskapet Verktøy & Vern AS saksøker Idar Vollvik for 3,9 millioner etter salg av håndsprit. Det melder Stavanger Aftenblad.

Avisa skriver at Vollvik kjøpte desinfeksjonsmiddel for over 5 millioner av selskapet, men at 3,9 millioner fortsatt ikke betalt.

Vollvik mener på sin side at han har fått et mangelfullt produkt, og nekter å betale.

- Vovi AS har ikke betalt for hele den siste leveransen fra Verktøy & Vern AS fordi det leverte produktet er mangelfullt. Vovi AS har tilbudt å levere tilbake de mottatte varene, noe Verktøy & Vern ikke har vært villig til, sier advokatfullmektig i WikborgRein, Celine Krogh Fornes, til Aftenbladet.

Dermed møtes partene i Bergen tingrett 15. og 16. april 2021.

Munnbind-bråk

Søksmålet kommer kort tid etter at Vollvik ble siktet for å ha brutt loven om medisinsk utstyr og reglene for merking og markedsføring av munnbind.

Det var i begynnelsen av september at seriegründeren ble pågrepet av politiet, siktet for å ha mottatt ikke-medisinske munnbind fra utlandet som han skal ha pakket om og solgt videre som medisinske munnbind.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer