Skyting på utested i Oslo:

Samboeren evakuert etter Oslo-skyting

- Vi er begge sterkt opprørte og dypt fortvilet, sier Stein Erik Hagen til DN.

- TRAGISK: Stein Erik Hagen var ikke i Oslo sentrum da masseskytingen fant sted, men forteller at samboeren befant seg midt i dramaet. Foto: Terje Pedersen / NTB
- TRAGISK: Stein Erik Hagen var ikke i Oslo sentrum da masseskytingen fant sted, men forteller at samboeren befant seg midt i dramaet. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Zaniar Matapour (42) er pågrepet og siktet for drap, drapsforsøk og terror etter skytingen i Oslo sentrum natt til lørdag. To personer er drept. 21 er skadet, men utenfor livsfare.

Blant dem som befant seg i skytedramaet, var samboeren til milliardær og forretningsmann Stein Erik Hagen. Selv hadde han vært ute og feiret Pride fredag kveld, men dro hjem rundt klokka 22.00.

- Mange av gjestene dro til London og Elsker. Blant annet min samboer som ble evakuert av politiet. Han er nå i trygghet her hjemme. Vi er begge sterkt opprørte og dypt fortvilet over at slikt kan skje, sier Hagen til Dagens Næringsliv.

Hagen sto selv fram som homofil i 2015 og har kjempet for homofiles rettigheter i en årrekke.

- Denne terrorhandlingen er en dypt tragisk hendelse som berører oss alle. Mine tanker og dypeste medfølelse går til de døde, skadde og deres pårørende, sier Hagen til DN.

Børsen har vært i kontakt med Stein Erik Hagen, som ikke har noe å tilføye utover dette.

Hotellgründer Petter Stordalen (59) har også gitt tydelig utrykk for hva han mener om hendelsen.

- I dag hadde vi gleda oss til å feire kjærligheten og mangfoldet, vi hadde gleda oss til å feire verdiene våre og flokken vår. I stedet våkner vi til dypt tragiske nyheter, og nå strekker ikke ordene til. Våre tanker går til alle som er rammet. Ingen skal få ta fra oss verdiene våre. Kjærligheten er størst, skrev Stordalen selv på Facebook lørdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer