Skyting på utested i Oslo:

Samboeren evakuert etter Oslo-skyting

- Vi er begge sterkt opprørte og dypt fortvilet, sier Stein Erik Hagen til DN.

- TRAGISK: Stein Erik Hagen var ikke i Oslo sentrum da masseskytingen fant sted, men forteller at samboeren befant seg midt i dramaet. Foto: Terje Pedersen / NTB
- TRAGISK: Stein Erik Hagen var ikke i Oslo sentrum da masseskytingen fant sted, men forteller at samboeren befant seg midt i dramaet. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Zaniar Matapour (42) er pågrepet og siktet for drap, drapsforsøk og terror etter skytingen i Oslo sentrum natt til lørdag. To personer er drept. 21 er skadet, men utenfor livsfare.

Blant dem som befant seg i skytedramaet, var samboeren til milliardær og forretningsmann Stein Erik Hagen. Selv hadde han vært ute og feiret Pride fredag kveld, men dro hjem rundt klokka 22.00.

- Mange av gjestene dro til London og Elsker. Blant annet min samboer som ble evakuert av politiet. Han er nå i trygghet her hjemme. Vi er begge sterkt opprørte og dypt fortvilet over at slikt kan skje, sier Hagen til Dagens Næringsliv.

Hagen sto selv fram som homofil i 2015 og har kjempet for homofiles rettigheter i en årrekke.

- Denne terrorhandlingen er en dypt tragisk hendelse som berører oss alle. Mine tanker og dypeste medfølelse går til de døde, skadde og deres pårørende, sier Hagen til DN.

Børsen har vært i kontakt med Stein Erik Hagen, som ikke har noe å tilføye utover dette.

Hotellgründer Petter Stordalen (59) har også gitt tydelig utrykk for hva han mener om hendelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.