Krangler om en halv milliard:

- Sannsynlig at vi vinner

Den danske dingsebutikken Flying Tiger Copenhagen har i lang tid hatt et millionkonflikt med transportselskapet DSV. Nå røper Flying Tiger millionsummen for første gang.

I STRID: Den billige dingsegiganten Flying Tiger Copenhagen krever en halv milliard danske kroner fra den danske transportgiganten DSV. Foto: Gorm Kallestad / NTB
I STRID: Den billige dingsegiganten Flying Tiger Copenhagen krever en halv milliard danske kroner fra den danske transportgiganten DSV. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

- Vi har en klar beskjed fra våre advokater og eksperter, om at det er mer enn sannsynlig at vi vinner. Derfor kjører vi på med denne saken, sa den administrerende direktøren for Flying Tiger Copenhagen, Martin Jermiin, til Finans.

Avisa melder at den danske varehandelgiganten krever en halv milliard danske kroner fra transportselskapet DSV.

Kravet fra Flying Tiger kommer etter en lang strid med transportgiganten.

Selskapet forteller avisa at de kort tid før pandemien, skal ha inngått en toårig avtale med DSV, som ga dem en fastpris på transport av varer.

Overfor Finans hevder de at DSV økte fraktprisen da pandemien brøt ut, noe de mener er et klart brudd på kontrakten.

- Vi væpner oss

Ifølge Finans skal selskapet ha valgt å betale fraktprisene til tross for økningen.

Flying Tiger mener at de måtte betale for å sikre at varene kom fram. Det er denne summen som selskapet ønsker å få refundert.

Tidligere har DSV sagt til danske Børsen at de var villige til å strekke seg langt for å komme til enighet med selskapet.

Men sjefen for Flying Tiger-konsernet, Martin Jermiin, forteller at de tilsynelatende ikke strakte seg langt nok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.