Vinmonopolet stengt

- Sånt kan de ikke gjøre!

Køene utenfor Vinmonopolets butikker i Oslo er lange flere steder lørdag. Til ingen nytte.

LANGE KØER: Det var svært lange polkøer flere steder i Oslo lørdag morgen, blant annet utenfor Vinmonopolet på Hasle Torg. Foto: Frank Karlsen. Reporter: Ralf Lofstad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag iverksetter regjeringen svært strenge smitteverntiltak i ti kommuner på Østlandet for å hindre smittespredning med den britiske virusvarianten i Norge. Dermed må alle kjøpesentre og butikker, bortsett fra matbutikker, apotek og bensinstasjoner, stenge lørdag klokka 12.

Kommunikasjonssjef i Vinmonopolet, Jens Nordahl, opplyser imidlertid at de stenger utsalgsstedene sine fra klokka 10 i de berørte kommunene.

Like før klokka 10 opplyste Børsens utegående reporter at det var kø ved Vinmonopolets avdeling på Hasle i Oslo, samt at det også ble opplyst om kø utenfor Vinmonopolets avdeling på Linderud. Ved Vinmonopolets avdeling på Sandaker har det blitt hengt opp en lapp hvor det opplyses om at det er stengt.

- Det ser ikke så bra ut, sa Dagfinn Kalheim (55). Han sto fremst i køen på over 20 personer utenfor Vinmonopolets avdeling på Hasle i Oslo like før det ble stengt klokka 10.

- Turen hit var bortkastet. Men jeg klarer meg fint uten den rødvinen jeg skulle ha, sier han.

Kort tid seinere fikk personene i køa på Hasle beskjed om at polet er stengt. Da hadde allerede nærmere 50 personer stilt seg opp, i påvente av åpningen som aldri kom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer