SAS satser på ny direkterute

SAS åpner direkterute fra København til Tokyo. Dette vil også gi bedre forbindelse til 30 innenlandsdestinasjoner i Japan, opplyser selskapet.

TOKYO: SAS åpner direkterute fra København til Japans hovedstad Tokyo. Foto: Thomas Haupt / imageBROKER / REX / NTB Scanpix
TOKYO: SAS åpner direkterute fra København til Japans hovedstad Tokyo. Foto: Thomas Haupt / imageBROKER / REX / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

– Japan er allerede et svært populært reisemål, og dette er en positiv nyhet for alle som reiser med SAS, både for jobb og på ferie, sier konsernsjef Rickard Gustafson i SAS.

Direkteruten fra Kastrup i København til Haneda i Japan vil være betjent av de nye SAS-flyene av typen Airbus 350, som ifølge SAS er det mest miljøvennlige flyet på markedet.

I forbindelse med åpningen av den nye ruten mellom København og Haneda, innstiller SAS flygingene mellom København og flyplassen Narita i Tokyo.

Kapasiteten mellom Japan og Skandinavia vil øke i løpet av våren 2020, når All Nippon Airways åpner den nye ruten mellom Haneda og Stockholm.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer