Sats stenger alle treningssentre

Treningssenterkjeden Sats stenger alle sine sentre for å forhindre smittespredning av coronaviruset.

STENGER: SATS stenger alle treningssentrene sine midlertidig i minst to uker. Reporter: Endre Vellene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag formiddag opplyser treningssenterkjeden Sats at de midlertidig stenger alle sine sentre som et forebyggende tiltak for å bidra til å begrense spredning av coronaviruset.

«Som en markedsleder i Norden er det viktig for Sats å ta et utvidet ansvar og bidra til den generelle folkehelsen, også i vanskelige situasjoner som denne», skriver treningskjeden i en børsmelding.

Meldingen ble først omtalt av Dagens Næringsliv.

Avisa melder at nedstengningen vil tre i kraft klokka 12 torsdag, og vil i første omgang vare i 14 dager. Alle medlemsskap settes på vent, opplyser de.

Selskapet har ikke noen estimater om hvilke økonomiske konsekvenser dette vil få.

TRENING: Helsedirektør Bjørn Guldvog sier til Dagbladet at folk bør vurdere å droppe besøk på treningsstudioer. Video: Embla Hjort-Larsen / Trym Mogen Vis mer

Nær 500 smittet

Onsdag kveld opplyste Folkehelseinstituttet at 489 personer er blitt bekreftet smittet med coronaviruset i Norge. Fra tirsdag til onsdag ble 212 personer bekreftet smittet.

Gjennomsnittsalderen for tilfellene er 46 år. Omkring to tredeler av de smittede er menn.

- Mens hovedvekten av de som har testet positivt tidligere har kommet fra Italia, ser vi det siste døgnet en kraftig økning fra Østerrike, sa direktør for Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg.

- Vi forventer en relativt skarp økning i antall rapporterte tilfeller fremover. Vi har også avdekket smitte i samfunnet som ikke kan spores ut av landet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer