Satt seg hårete mål

Bjarne Brøndbo avslører selskapets nye hårete målsetting.

HØYE MÅL: DDE-vokalist Bjarne Brøndbo sikter på å ta selskapet til nye høyder. Foto: Anders Grønneberg
HØYE MÅL: DDE-vokalist Bjarne Brøndbo sikter på å ta selskapet til nye høyder. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert

TRONDHEIM (Børsen): Utallige ganger, sikkert så mange at hovedpersonen selv ikke vet hvor mange, har Bjarne Brøndbo sunget om at «Det umulige e mulig».

Og de siste åra har Brøndbo, og hans selskap Bil1din AS, vist nettopp det.

Fra 2017 til 2021 steg driftsinntektene til selskapet, hvor Brøndbo er en av hovedaksjonærene, med over 90 prosent, fra nærmere 29 millioner i 2017, til over 55 millioner i 2021.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 17.12.2012 Bjarne Brøndbo er daglig leder i firmaet bil1din. Her jobber også kona Lise Greftegreff. Video. Lars Eivind Bones, Dagbladet Vis mer

I fjor omsatte selskapet for 62 millioner kroner, og har i år et mål på rundt 75 millioner kroner, ifølge Namdalsavisa.

Nå ønsker selskapet, i løpet av tre til fire år, å omsette for langt mer.

- Målet er at vi skal omsette for 200 millioner. Derfor må vi også være i forkant med ansatte, for uten nye folk vil vi ikke klare å nå målet, sier daglig leder Anders Greftegreff til Namdalsavisa.

Brøndbo forteller at selskapet nå kjøper inn biler fra hele Midt-Norge, og at det stort sett er biler av nyere dato som blir innkjøpt.

- Sånn var det ikke før. Men nå kjøper vi de beste bilene, og kan dermed også selge de beste delene, sier vokalisten til avisa.

Selv om selskapet nå sikter høyt, og i februar åpnet en ny fabrikk for bildelproduksjon på Røyken, er Greftegreff tydelig ovenfor avisa at alt av salg og administrasjon fortsatt skal være på Skage i Namdalen.

Brøndbo eier i alt, gjennom Gebro Invest AS, 88 prosent av aksjene i Bil1din AS. De resterende 12 prosentene eies av Brøndbo Holding AS, som igjen eies 80 prosent av Gebro. Brøndbo og kona Lise Greftegreff eier begge over 40 prosent hver i Gebro Invest. Resterende andel eies av parets sønner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer