Selger Burger King i Norge

Østerriksk holdingselskap tar over.

SELGES: Den nye eieren av Burger King Scandinavia er Ring International Holding AG - et familieeid holdingsselskap med base i Østerrike. Foto: NTB
SELGES: Den nye eieren av Burger King Scandinavia er Ring International Holding AG - et familieeid holdingsselskap med base i Østerrike. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Burger King Scandinavia, som er eid av Umoe Restaurants, blir nå solgt til det østerrikske holdingselskapet Ring Holding.

Det kommer fram i en melding fra selskapet.

Transaksjonen omfatter 128 heleide restauranter. Burger King driver totalt 272 restauranter i Norge, Sverige og Danmark, fordelt på egeneide og franchise.

Ifølge meldinga skal salget være en del av omstruktureringen av Umoes portefølje, og vil ikke påvirke den daglige driften av restaurantene.

Den nye eieren er Ring International Holding AG - et familieeid holdingsselskap. Ifølge meldinga er transaksjonen forventet å være fullført innen årets slutt.

- Vi er stolte over å bli en del av Burger Kings utvikling i Skandinavia, sier Ralph Martens, styreleder i Ring Holding i meldingen.

- Som et familieeid selskap er vårt fokus langsiktig, og vi er svært takknemlige for den tilliten Umoe gir oss med å overlate Burger King i våre hender. Vårt mål er å styrke Burger King ytterligere ved å drive ansvarlig både med hensyn til økonomisk suksess og sosial ansvarlighet, gjennom vårt arbeid med å bevare naturen og samfunnet, sier Ralph Martens, styreleder i Ring Holding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.