Trump-hotell:

Selger etter stortap

Etter en storstilt og dyr renovering, åpnet det luksuriøse Trump-hotellet dørene i 2016. Siden har hotellet gått med dundrende underskudd.

SELGES: I 2016 åpnet Donald Trump dørene til sitt prakthotell i Washington D.C. I 2019 la han det ut for salg. Nå ser det ut til at hotellet, som har gått med dundrende underskudd, blir solgt. Foto: AFP / NTB
SELGES: I 2016 åpnet Donald Trump dørene til sitt prakthotell i Washington D.C. I 2019 la han det ut for salg. Nå ser det ut til at hotellet, som har gått med dundrende underskudd, blir solgt. Foto: AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

USAs forhenværende president Donald Trump får endelig solgt sitt prakthotell i hjertet av Washington D.C.

Det melder Wall Street Journal.

Formelt er det rettighetene til hotellet som Trump nå selger. Prislappen skal være på 375 millioner dollar - over 3,2 milliarder kroner - og kjøperen skal være et Florida-basert investeringsfirma, skriver finansavisa.

Åpnet i 2016

Som med så mange andre forretningseventyr Trump har begitt seg ut på, har Trumps befatning med prakthotellet i Washington D.C. vært en kostbar affære for ham.

Hotellet som bærer den tidligere presidentens navn, befinner seg i en bygning som ble oppført mot slutten av 1800-tallet og som først huset Washington D.C.s postkontor.

Trump kjøpte i 2012 rettighetene til å benytte den gamle bygningen i 60 år, og begynte en storstilt og kostbar renovering for å legge til rette for hotelldrift.

Etter en fire år lang oppussing åpnet hotellet for gjester i september 2016, noen uker etter at han formelt ble utnevnt til Republikanernes presidentkandidat.

Gikk på stortap

Siden da har hotellet i bunn og grunn bare gjort én ting: tapt penger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer