Mark Zuckerberg

Selger kremeiendom etter nabobråk

Men den styrtrike Some-gründeren bader ennå i luksus.

BRÅK: Zuckerberg og kona Priscilla Chans gigantbolig i San Francisco får ny eier. Foto: Peter Barreras / AP / NTB
BRÅK: Zuckerberg og kona Priscilla Chans gigantbolig i San Francisco får ny eier. Foto: Peter Barreras / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mark Zuckerbergs San Francisco-hjem, som han sikret seg i 2013 og siden skal ha bygd om til en «festning», har fått ny eier.

Når den styrtrike Facebook-gründeren nå kvitter seg med luksuseiendommen, «off market», blir dette det dyreste boligsalget i byen hittil i år, melder Business Insider.

Kremobjektet ligger i det ettertraktede riking-området Dolores Heights, og gikk for 31 millioner dollar, svimlende 304 millioner kroner.

Ble bråk

Zuckerberg og kona Priscilla Chan kjøpte angivelig huset for 10 millioner dollar i 2013, og tok raskt grep på eiendommen.

Dette til flere naboers fortvilelse.

Facebook-gründerens innrykk førte med seg titalls av bygningsarbeidere, med traktorgravere og trykkluftbor, som installerte alt fra et nytt kjøkken til bad og plattinger, ifølge San Francisco Chronicle.

Fortauene ble revet opp for å legge nye fiberoptiske kabler til hjemmet. Resultatet var at naboer ikke kunne parkere inntil sitt eget hjem i 17 måneder.

- Dette er intet mindre enn en festning, lød beskrivelsen av en nabo ifølge avisa.

Som prikken over i-en var det hele overvåket av sikkerhet døgnet rundt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.