Krypto-katastrofen:

Selger luksusleilighet etter gigakollaps

Samme dag som kryptoselskapet hans gikk konkurs, skal Sam Bankman-Fried ha lagt luksusleiligheten sin ut for salg.

I TRØBBEL: Kryptogründeren Sam Bankman-Fried selger både leilighet og aksjer etter kjempekollapsen i forrige uke. Foto: Saul Loeb / AFP / NTB

I TRØBBEL: Kryptogründeren Sam Bankman-Fried selger både leilighet og aksjer etter kjempekollapsen i forrige uke. Foto: Saul Loeb / AFP / NTB

Vis mer
Publisert

Forrige uke kollapset korthuset FTX. Kryptoimperiet var bygget av «gullgutten» Sam Bankman-Fried, som tjente seg søkkrik på selskapet. Over natta forduftet 94 prosent av formuen hans, og han mistet statusen som dollarmilliardær.

Og når store deler av formuen forsvinner i løpet av et øyeblikk, er det kanskje naturlig at man tar drastisk grep. Noe det ser ut til at Bankman-Fried gjør.

Selger luksusleilighet

Samme dag skal han nemlig ha lagt luksusleiligheten sin på Bahamas ut for salg, ifølge The Guardian.

Prislappen? 39,5 millioner dollar, eller rett i underkant 400 millioner norske kroner.

Toppleiligheten, som omtales som «The Orchard», er en del av det eksklusive leilighetskomplekset Albany på Nassau på Bahamas.

Og det er ikke småtterier som selges. Ifølge salgsannonsen har leiligheten en «overdådig soveromssuite med bad for ham og henne, walk-in garderobeskap, pluss en privat balkong med salongområde og spa», i tillegg til ytterligere fire soverom med eget bad, en storslått stue med spisestue, med utgang til et utendørsbasseng.

Leiligheten selges møblert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer