Selger luksusvilla til 70 millioner

Ville gå utenfor det åpne markedet - stoppet av coronakrisen.

PRAKTEIENDOM: Denne boligen på Kalvetangen på Nøtterøy utenfor Tønsberg er forsøkt solgt i ett års tid. Først nå er den gått ut på det åpne markedet. Foto: Breakfast
PRAKTEIENDOM: Denne boligen på Kalvetangen på Nøtterøy utenfor Tønsberg er forsøkt solgt i ett års tid. Først nå er den gått ut på det åpne markedet. Foto: Breakfast Vis mer
Publisert

- Det har vært en takstmann inne som har verdivurdert eiendommen til 75 millioner kroner. Selger er veldig bestemt på at eiendommen er verdt det, så gjenstår det å se hva markedet er villig til å gi, sier Jeanette Sørvik ved meglerkontoret Bakke Sørvik & Partners, til Børsen.

Hun har fått i oppgave å selge det som nå er en av Norges dyreste boliger på det åpne markedet. Strandeiendommen på Kalvetangen ved Tønsberg har en prisantydning på svimlende 69 millioner kroner.

Spredt over 3195 kvadratmeter kan annonsen blant annet friste med privat bryggeanlegg, innendørs svømmebasseng og egen 70 meters strandlinje.

- Eiendommen består av mye bygningsmasse - blant annet to store eneboliger, og trippel garasje. Selger har også satt opp en påkostet dypvannsbrygge til fire millioner kroner. Det er i tillegg spennende tekniske løsninger, der man i spaavdelingen kan senke hele veggen mot sjøsida ned, slik at man får åpen løsning ut, sier Sørvik.

Hun forteller at responsen på eiendommen har vært formidabel basert ut fra visningstall på annonsen.

- Vi regnet med å få mange mange klikk, men vi har altså fått over 115 000 visninger på annonsen på under ei uke. Jeg har aldri sett sånne tall.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer