Elon Musks ekskjæreste:

Selger Musk-gaver for ellevill sum

Elon Musks ungdomskjæreste auksjonerer nå bort flere ting fra forholdet med miliardæren.

UNGDOMSKJÆRESTER: Jennifer Gwynne og Elon Musk var kjærester i 1994 og 1995. Nå selger førstnevnte flere ting fra forholdet med miliardæren. Foto: Privat / PR Auction / NTB
UNGDOMSKJÆRESTER: Jennifer Gwynne og Elon Musk var kjærester i 1994 og 1995. Nå selger førstnevnte flere ting fra forholdet med miliardæren. Foto: Privat / PR Auction / NTB Vis mer
Publisert

Elon Musks (51) privatliv har fått stor oppmerksomhet i både nasjonale og internasjonale medier de siste åra.

Tesla-gründeren, som i dag er verdens rikeste, har særlig fått mye oppmerksomhet for sine forhold.

Nå har Musks ungdomskjæreste, Jennifer Gwynne (48), kommet på banen igjen. Nesten tre tiår etter bruddet har Gwynne nemlig bestemt seg for å auksjonere bort flere personlige ting fra forholdet med milliardæren, skriver CNN.

Selger bursdagsgave

Musk og Gwynne begynte å date høsten 1994 da de begge bodde i en hybel ved University of Pennsylvania. Forholdet varte omtrentlig i ett år, ifølge Boston-baserte RR Auction.

Auksjonen består blant annet av en rekke bilder fra parets tid sammen, inkludert bilder fra middagsselskaper, fester med venner og Musk som tøyser rundt på hybelen.

Eksen auksjonerer også bort et signert bursdagskort og et gullkjede Musk angivelig skal ha gitt Gwynne i forbindelse med bursdagen hennes.

«Gratulerer med dagen, Jennifer (aka Boo-Boo, angivelig kallenavn, journ.anm.). Kjærlighet, Elon», står det på lappen.

70 000: Dette bursdagskortet kan bli solgt for over 70 000 norske kroner. Foto: Privat / PR Auction / NTB
70 000: Dette bursdagskortet kan bli solgt for over 70 000 norske kroner. Foto: Privat / PR Auction / NTB Vis mer

Det signerte kortet er svært populært blant publikum, med et stående bud på 7000 dollar. Det tilsvarer nærmere 70 000 norske kroner, og er det høyeste budet hittil i auksjonen, skriver Business Insider.

I et intervju med Daily Mail skal Gwynne ha sagt at årsaken til at hun selger de personlige eiendelene er for å tjene penger til sønnens skolegang.

Musk har foreløpig ikke kommentert auksjonen, som avsluttes 15. september.

Anklaget for utroskap

Det har svirret mange rykter rundt Musks forhold de siste tiåra.

I 2000 giftet han seg Justine Musk, et ekteskap som varte i åtte år. To år etter skilsmissen giftet han seg med Talulah Riley for første gang, som han seinere skilte seg fra - og giftet seg med på nytt. I 2016 gikk de fra hverandre for andre gang. Siden har han hatt flere kjærester, seines Grimes, hvis egentlige navn er Claire Elise Boucher. Forholdet tok imidlertid slutt i september i fjor.

I sommer - knappe ti måneder seinere - ble Musk anklaget for å ha hatt en affære med kona til en av sine kompiser, Google-gründer Sergey Brin. Brin angivelig ha søkt om skilsmisse fra kona Nicole Shanahan etter å ha funnet ut at hun hadde vært utro med Musk.

Verken Brin eller Shanahan har kommentert anklagene, men Musk har gjentatte ganger benektet anklagene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer