Selger rederarvingens prakteiendom: - Helt unik

Har du 25 millioner som brenner i lomma kan en unik eiendom i Lillesand bli din.

STOR EIENDOM: Eiendommen på Kaldvell i Lillesand ligger skjermet fra riksveien nedenfor. Parkeringsplassen på bildet benyttes av folk som går tur i området som ligger tett opptil grensen mot Grimstad kommune. Foto: Sondre Transeth
STOR EIENDOM: Eiendommen på Kaldvell i Lillesand ligger skjermet fra riksveien nedenfor. Parkeringsplassen på bildet benyttes av folk som går tur i området som ligger tett opptil grensen mot Grimstad kommune. Foto: Sondre Transeth Vis mer
Publisert

- Den er helt unik på Sørlandet, sier eiendomsmegler Gustav J. Sædberg i Privatmegleren Sædberg & Lian til Børsen.

Eiendommen han snakker om ligger på Kaldvell i Lillesand og ble lagt ut for salg for 25 millioner kroner i forrige uke. Det var Lillesandsposten som først omtalte salget.

Anneks med spa-avdeling

Eiendommen har en stor tomt på over 21 mål, og enorm bygningsmasse. Hovedhuset er på 574 kvadrat og oppført i 1918.

Der er også et stort anneks på over 250 kvadrat, med svømmebasseng, jacuzzi, spa-avdeling og trimrom.

- Det er ekstraordinære bygningsstørrelser. Det er en flott representativ stil, den passer ikke for alle, men det er veldig forseggjort. Uthuset og annekset er renovert for mange millioner. Det er høy klasse på det, sier Sædberg.

Avdød rederarving

Salget av prakteiendommen i Lillesand er en del av boet etter investoren Andreas Ove Ugland, som døde brått i mars i år, 64 år gammel.

Han var den ene av sønnene til rederen Andreas Ugland, som var hovedaksjonær i Uglands Rederi fra 1960 til 1996. Da tok nå Andreas Ove og hans to brødre over farsarven.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.