Selger unik villa: - Kulturskatt

Det er ikke bare kjøpelystne som har signalisert at de ønsker å komme på visning i Villa Skagestad.

STOR PÅGANG: - Villaen har en god beliggenhet, og ligger på et høydedrag med fantastisk utsikt, sier eiendomsmekler Elisabeth Hjertenes i Nordvik Nydalen. De har opplevd stor pågang etter at boligen ble lagt ut for salg, både av kjøpslystne og nysgjerrige fagfolk. Foto: Bjørnar Solberg / Isnitt.no
STOR PÅGANG: - Villaen har en god beliggenhet, og ligger på et høydedrag med fantastisk utsikt, sier eiendomsmekler Elisabeth Hjertenes i Nordvik Nydalen. De har opplevd stor pågang etter at boligen ble lagt ut for salg, både av kjøpslystne og nysgjerrige fagfolk. Foto: Bjørnar Solberg / Isnitt.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den internasjonalt anerkjente norske arkitekten Sverre Fehn laget bare seks eneboliger i Oslo før han døde i 2009.

Derfor knytter det seg naturlig nok stor interesse til at en av dem, med navnet «Villa Skagestad», som ligger på Kjelsås, er til salgs for nesten 20 millioner kroner. Det var DN som først omtalte saken.

- Enorm pågang

Villaen ble lagt ut for salg i forrige uke, og torsdag ettermiddag var den første visningen.

- Vi har hatt en enorm pågang. Det er veldig stor interesse fra dem som er genuint interessert i å kjøpe en bolig, og så er det veldige mange arkitekter og arkitektstudenter som er interessert i å se. Det er en sjelden mulighet, sier eiendomsmekler Elisabeth Hjertenes i Nordvik Nydalen bare noen timer før visningen.

Sammen med kollega, eiendomsmekler Cato Rojahn, har hun fått oppdraget med å selge boligen, og pågangen har vært såpass stor at de har valgt å utvide visningstida fra en til to timer både torsdag og søndag.

- Vi kan ikke booke konkrete visningstidspunkter for alle, da hadde vi ikke gjort annet, så vi kjører åpent hus. Folk må følge myndighetenes retningslinjer med én meters avstand. Blir det for stor pågang får de vente utenfor og kikke litt i hagen, sier Hjertenes og legger til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.