Bjøro Håland:

Selger villaen for 27 millioner

Countryartist Bjorø Håland vil flytte fra familiehjemmet etter 37 år.

PALASS: Artis Bjøro Håland selger hjemmet i Kristiansand - her avbildet i fjor på eiendommen som nå skal selges. Foto: Anders Grønneberg
PALASS: Artis Bjøro Håland selger hjemmet i Kristiansand - her avbildet i fjor på eiendommen som nå skal selges. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert

- Nå er tiden for å gå videre i livet, sier countryartisten Bjorø Håland (79) til Fædrelandsvennen.

Høsten 2021 mistet han kona Liv etter akutt sykdom. Nå har Håland bestemt seg for å selge villaen i Kristiansand. Han ber om 27 millioner kroner for strandeiendommen - som har vært i familiens eie siden 1983.

- Jeg er ganske dårlig til å tørke støv ... Jeg er nå på utkikk etter en mindre leilighet i Kristiansand. Der har jeg mange gode venner som jeg kan møte og ta en kopp kaffe med og skravle litt. Mine kamerater har i lang tid bedt meg om å flytte til Kristiansand, sier Håland til Nettavisen.

Ifølge boligannonsen har huset et bruksareal på 573 kvadratmeter, og inneholder fire soverom, egen brygge i Fidjekilen, trippel garasje og et lydtett rom - som har fungert som Hålands eget musikkstudio.

Videre har eiendommen en usjenert tomt på 5,3 mål.

- Livet går videre

Dagbladet besøkte Håland i kjempevillaen i desember i fjor - og beskrev eiendommen blant annet på følgende vis:

«Det er som å komme inn i et stykke Amerika, kontinentet i Bjøros hjerte. Gulvene er kledd med bomullsmyke tepper, ragget bisonpels henger på en vegg, «familiebilder» av Bjøro sammen med en rekke amerikanske storheter og superstjerner henger på veggene, og en innfelt takhvelving over sofagruppa i storstua er bekledd med speil.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer