NHO-blemme:

Sendte tabbemail til flere tusen

- Vi forstår veldig godt hvis noen ble skuffet.

HUPS: Administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid, inviterte litt vel mange på middag i januar. Terje Pedersen / NTB
HUPS: Administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid, inviterte litt vel mange på middag i januar. Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NHOs årskonferanse samler hvert år et par tusen av Norges aller mektigste personer til diskusjoner og foredrag.

Den indre kjernen av disse igjen, begrenset til et hundretall samfunnstopper, blir deretter påspandert middag, vin og underholdning samme kveld.

NHOs årsmiddag definerer altså langt på vei begrepet «det gode selskap».

- En flott avrunding på en dag med mange inntrykk og stort engasjement, men det er selve konferansen som er den viktige arenaen, sier direktør for regioner og samfunn i NHO, Gjermund Løyning om viktigheten av NHOs årsmiddag.

Forsøkte å melde seg på

Mandag fikk 2000 utvalgte samfunnstopper invitasjon til NHOs årskonferanse. Med «nogo attåt», kan man kanskje si.

- Ved en feil fikk alle som skulle inviteres til årskonferansen også den delen av invitasjonsteksten som bare skulle til de som også er invitert til middagen. Det skulle ikke ha skjedd, og det beklager vi, sier Løyning til Børsen.

NHO gikk med andre ord på en e-postblemme som nok utløste et rush av fryd - for kort tid senere å bli avløst av (i hvert fall for noen) dyp skuffelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.