Serveringa åpen: - Føles godt

Fredag kom det gjøre store lettelser i coronatiltakene. Kollegene Stian Grindheim (24) og Vetle Nonstad (24) bestemte seg tidlig for å feire med en øl til maten.

ØL TIL MATEN: Stian Grindheim (t.v.) og Vetle Nonstad koster på seg en liten skål før de kaster seg over maten. Foto: Bjørn Langsem
ØL TIL MATEN: Stian Grindheim (t.v.) og Vetle Nonstad koster på seg en liten skål før de kaster seg over maten. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Publisert

STJØRDAL (Dagbladet/Børsen) Sola kastet sin glans over Stjørdal sentrum fredag ettermiddag. Med på kjøpet fikk innbyggerne flere coronalettelser.

Både restauranter og butikker har vært åpen, men lokalbefolkningen har fått beskjed om å være tilbakeholdne med private besøk og å begrense antall ærender på butikker og restauranter.

Fredag ble blant annet det nasjonale skjenkeforbudet opphevet.

To av dem som tok seg en tur ut for å feire var de to 24-åringene Stian Grindheim og Vetle Nonstad.

- Det måtte gjøres noe

- Da vi fikk beskjeden om at det kom lettelser bestemte vi oss tidlig. I hvert fall da vi så værmeldingen. Da skjønte vi at det måtte gjøres noe, sier Nonstad og ler godt.

- Det føles godt, følger Grindheim opp.

De to kollegene var blant de første som fikk sitte på uteserveringen på Egon, som i dag var åpen for første gang i år. Planen var å bli sittende der i noen timer.

- Hvordan har dere taklet coronatiltakene?

- Det har gått bra, men klart at du har savnet å spise ute og ta en øl. Det er mange som egentlig har ventet på dette, sier Nonstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer