Nyåpnet Oslo-restaurant:

Serverte biff med termometer

Nyåpnede La Fable legger seg langflate for kvelden alt gikk galt - samtidig som anmelderne var på besøk.

LANGFLAT: Theo Harnois endte opp å servere biff med termometer da anmelderne fra Dagens Næringsliv var på besøk. Bildet er tatt i en annen sammenheng. Foto: La Fabre
LANGFLAT: Theo Harnois endte opp å servere biff med termometer da anmelderne fra Dagens Næringsliv var på besøk. Bildet er tatt i en annen sammenheng. Foto: La Fabre Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har lagt oss langflate for servicen den kvelden. Det var en av de første kveldene vi var fullbookede, med et helt nytt team under opplæring.

- Jeg fikk litt bakoversveis den dagen, sier daglig leder Theo Harnois på nyåpnede La Fable.

Restauranten, som ligger rett ved siden av Stortinget i Oslo sentrum, ble fredag anmeldt i Dagens Næringsliv. Anmeldelsen er i all hovedsak positiv til både meny, mat og service, men DNs anmeldere beskriver i detalj en svært spesiell kveld der flere gjester reagerte på både mat og service.

«Få dette vekk fra meg!»

Theo Harnois sto midt i dramaet som utspilte seg på den første fullbookede lørdagen i restauranten.

«En halvspist rett bæres ut igjen til et nabobord - på tallerkenen og oppi selve matrestene, ligger en uhyrlig svart plastdings og lyser. Betjeningen spiller ut sitt siste desperate kort mot noen gjester som har sendt ut mat de anser for kald. Et termometer juger kanskje ikke, men det er likevel en total fallitterklæring vi her bevitner. På La Fable har ikke kunden alltid rett», skriver DN i sin anmeldelse og siterer gjesten på følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer