Setter av milliardbeløp til coronakostnader

Byrådet i Oslo setter av 1,9 milliarder kroner til kostnader i forbindelse med coronautbruddet. Dermed må tiltak som gratis aktivitetsskole vente.

UTSETTER: Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) varlser at en rekke valgkampløfter må utsettes. Her fra en pressekonferanse i mars. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
UTSETTER: Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) varlser at en rekke valgkampløfter må utsettes. Her fra en pressekonferanse i mars. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En rekke valgkampløfter må utsettes, sa byrådsleder Raymond Johansen (Ap) da han la fram det reviderte budsjettet for Oslo kommune tirsdag.

Det gjelder blant annet gratis aktivitetsskole (AKS) for skolene, som skulle innføres i en rekke bydeler. Også skolemat på videregående utsettes, samt at aktiviteten i Bilfritt byliv reduseres.

- Det reviderte budsjettet er stramt. Vi har ikke noe oljefond, vi må prioritere hardere. Alle byråder har måttet kutte på sine områder, sa Johansen.

SYKEPLEIER: Cecilie Krogh er gammel sykepleier, og meldte seg til tjeneste da oppfordringen fra byrådsleder Raymond Johansen kom. Etterpå angret hun seg. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer