Showbiz-kongen fikk ikke napp: Tar grep

Har hyret mekler fra Oslo, og satt en ny prislapp på kremeiendommen ved Grimstad.

SØRLANDSIDYLL: Jørg-Fredrik Ellertsen har gjennom en lang karriere vært en sentral skikkelse i norsk underholdningselite. Nå forsøker han på nytt å selge det sjarmerende landstedet ved Grimstad. Foto: Hallvard Rimereit
SØRLANDSIDYLL: Jørg-Fredrik Ellertsen har gjennom en lang karriere vært en sentral skikkelse i norsk underholdningselite. Nå forsøker han på nytt å selge det sjarmerende landstedet ved Grimstad. Foto: Hallvard Rimereit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har lagt masse penger her, det er et praktfullt sted - et drømmested, sier showbiz-legenden Jørg-Fredrik Ellertsen (90) til Børsen.

- Vemodig

I fjor ble det kjent at han selger den idylliske hytteeiendommen etter 25 år. Det omtalte han som «vemodig» overfor Børsen.

- Jeg var 65 da jeg kjøpte hytta, men nå er det på tide å si takk for meg, sa den daværende 89-åringen i fjor.

Ellertsen ba om 25 millioner kroner for sjøluksusen. Han selv skulle stå for presentasjonen, mens en bekjent skulle håndtere det juridiske.

Nå har han blitt 90, og kremeiendommen er fortsatt ikke solgt.

- Det ble ikke napp i fjor, sier han i dag.

Han har nå engasjert en mekler fra Oslo, skriver Agderposten, som først omtalte denne saken.

Jekker ned prisen

Ellertsen, som i løpet av sitt lange yrkesliv har samarbeidet med navn som Wenche Myhre, Dizzie Tunes, Vazelina Bilopphøggers, Hege Schøyen, og Øystein Sunde, opplyste at hytta har blitt flittig brukt av både familie og venner.

Nå har han jekket ned prisen med en million.

- Vi har satt prisen til 24 millioner i år, bare for å redigere litt. Men vi får se, jeg synes jo det er verdt det. Publikum bestemmer, det er ikke vi som bestemmer det, sier Ellertsen til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer