Sier unnskyld

Twitter-sjef Elon Musk legger seg flat overfor en tidligere Twitter-ansatt etter bitter ordutveksling - på Twitter.

SPARKER: Elon Musk har siden han tok over Twitter, tatt en rekke desperate grep for å få bedriften lønnsom. Blant annet sparket ansatte i hopetall. Foto: Jonathan Ernst / Reuters / NTB
SPARKER: Elon Musk har siden han tok over Twitter, tatt en rekke desperate grep for å få bedriften lønnsom. Blant annet sparket ansatte i hopetall. Foto: Jonathan Ernst / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Twitter-sjef Elon Musk beklager til en ansatt etter å ha hengt ham ut i en rekke tweets.

Bakteppet er som følger:

26. februar fikk islandske Haraldur «Halli» Thorleifsson (45), som skal ha jobbet innen produktdesign for Twitter, seg en overraskelse da han åpnet PC-en.

Han hadde plutselig ikke tilgang til arbeidsverktøyene sine lenger. Dette skjedde samme helg som Twitter meldte at de sa opp ytterligere 200 ansatte fra selskapet.

Spurte Musk

Han lurte derfor på om han var sparket. Thorleifsson tok selv kontakt med både Musk og selskapets HR-sjef via e-post, uten å få svar.

Da tok han til Twitter og spurte toppsjefen i all offentlighet om han hadde mistet jobben. Thorleifsson har muskeldystrofi og sitter i rullestol, skriver The Guardian.

«HR-sjefen din er ikke i stand til å bekrefte om jeg er ansatt eller ikke», skrev Thorleifsson.

Tweeten skal ikke ha falt i god jord hos Musk som etter hvert svarte.

Musk på sin side hevdet at Thorleifsson egentlig ikke var i stand til å jobbe på grunn av funksjonshemningen sin, og samtidig skapte han Twitter-storm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer