Sissel Kyrkjebø og ektemannen selger boligen

Ekteparet sikret seg Frogner-leiligheten i 2010. På den tida kan prisen ha steget med 20 millioner.

ATTRAKTIVT STRØK: Sissel Kyrkjebø og Ernst Ravnaas selger leiligheten sin på Gimle i Oslo. Paret kjøpte boligen i 2010 - tre år før de giftet seg. Foto: Studio Oslo
ATTRAKTIVT STRØK: Sissel Kyrkjebø og Ernst Ravnaas selger leiligheten sin på Gimle i Oslo. Paret kjøpte boligen i 2010 - tre år før de giftet seg. Foto: Studio Oslo Vis mer
Publisert

Artist Sissel Kyrkjebø (51) og den profilerte skatteadvokaten Ernst Ravnaas (66) har besluttet å selge leiligheten sin i Oslo.

Totalt rommer boligen 192 kvadratmeter, består av to soverom, flere stuer, samt to balkonger. Ekteparet sikret seg objektet på Gimle for 8 750 000 kroner i 2010, men har ifølge eiendomsmekler gjort en rekke oppgraderinger i løpet av åra.

Nå ber paret om 29,5 millioner kroner - som utgjør om lag 154 000 per kvadratmeter.

- Dette er en utrolig flott og velkomponert leilighet, med store rause rom og veldig god standard. Den er på mange måter blitt totaloppusset, sier Fredrik Dyve i Privatmegleren til Børsen.

- Enormt trykk

Eiendomsmekleren forteller at boligen gikk ut på det åpne markedet søndag kveld.

- Leiligheten ligger i et av de mest attraktive og populære områdene på Oslo Vest, herunder Gimle. Vi opplever generelt et enormt trykk på objektene i disse gatene.

- Hva er årsaken til at den nå selges?

- Det har jeg ingen kommentar til.

- Hvem er kjøperen her?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer