Siv Jensen-arv selges

Siv Jensen arvet eiendom med anslått tosifret millionverdi av tidligere bankdirektør Thor Bang. Nå selges en av dem.

ARVING: Siv Jensen ble tilgodesett i testamentet til tidligere bankdirektør Thor Bang. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
ARVING: Siv Jensen ble tilgodesett i testamentet til tidligere bankdirektør Thor Bang. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thor Bang gikk bort i mars, 97 år gammel.

Den tidligere bankdirektøren eide blant annet en villa i ærverdige Holmenkollen og ei hytte på Veierland i Færder kommune.

Det vekket oppsikt da det ble kjent at tidligere finansminister Siv Jensen (Frp) ble tilgodesett i testamentet som arving av disse.

Anslag tydet på at Jensen kunne sitte igjen med over 25 millioner kroner etter et salg av de to eiendommene. Nå ligger en av dem - villaen i Holmenkollen - ute for salg. Til kjemperabatt, melder Finansavisen.

Børsen har vært i kontakt med Siv Jensen, som ikke vil kommentere salget. Hun viser til mekler for eventuelle kommentarer.

- Fornuftig pris

Administrerende direktør i Eiendom Norge, Henning Lauridsen, anslo overfor VG at boligen med «stor sannsynlighet» ville gå for over 20 millioner kroner. Han understreket at han ikke hatt sett boligen, og uttalte seg på generelt grunnlag.

Men Camilla Sem, i Sem & Johnsen, ber nå om 16,8 millioner kroner for den aktuelle gigavillaen på Oslos vestkant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer