Siv Jensen selger hyttearv for millioner

Den tidligere Frp-lederen arvet et hus og ei hytte. Nå ligger hytta ute til salg, for 14,5 millioner kroner.

STIV PRIS: Siv Jensen vil ha 14,5 millioner kroner for hytta på Veierland, som ligger like ved Nøtterøy og Tjøme. Hytta må betydelig renoveres, eller rives. Foto: Privatmegleren
STIV PRIS: Siv Jensen vil ha 14,5 millioner kroner for hytta på Veierland, som ligger like ved Nøtterøy og Tjøme. Hytta må betydelig renoveres, eller rives. Foto: Privatmegleren Vis mer
Publisert

Etter at tidligere bankdirektør Thor Bang gikk bort i mars 2022, ble det kjent at han hadde gitt bort en villa i ærverdige Holmenkollen og ei hytte på Veierland i Færder kommune til Siv Jensen.

Villaen i Holmenkollen ble solgt i september 2022, til en salgssum Finansavisen erfarte at var på 15,5 millioner kroner.

Nå ligger hytta på Veierland ute til salg, og det har allerede kommet inn et bud, opplyser mekler Jørn Richard Andersen til Børsen.

- Er ikke der vi skal være

- Vi sitter og jobber med å få inn flere budgivere nå, så det er stor interesse for eiendommen. Det var et godt åpningsbud, men vi er ikke der vi skal være enda, sier han, og legger til:

- Det er flere som funderer og tenker. Det blir en spennende dag.

Hytta ble oppført i 1960, men må enten rives eller betydelig renoveres, opplyses det i Finn-annonsen.

Prisantydning er likevel på 14,5 millioner kroner.

- En unik mulighet

- En stiv pris?

- Jo, men man får med tre brygger, 200 meter strandlinje, et båtnaust - en unik mulighet for en fritidseiendom. I går var det ti familier innom for å titte på den, så det har vært god respons.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer