«Sjeldent billig»: - Sliten og stygg

En leilighet på Majorstua i Oslo er lagt ut til salg for 2,4 millioner kroner. Det er den billigste leiligheten til salgs innenfor Ring 3 akkurat nå, ifølge mekler.

EN RØNNE? Leiligheten i Jacob Aalls gate som er til salgs, trenger mye kjærlighet. Foto: Privatmegleren
EN RØNNE? Leiligheten i Jacob Aalls gate som er til salgs, trenger mye kjærlighet. Foto: Privatmegleren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år kommer Eiendom Norge og Eiendomsverdi AS med «Sykepleierindeksen», som måler hvor mange boliger en nyutdannet, singel sykepleier får finansiering til å kjøpe.

Og i Oslo har en nyutdannet sykepleier nå bare råd til 1,5 prosent av boligene, som er et dramatisk lavt tall og det laveste noensinne.

Nå kan det hende at en nyutdannet sykepleier har råd til en leilighet på Majorstua i Oslo - hvis vedkommende er glad i oppussing, vel å merke.

- Trenger kjærlighet

Leiligheten ligger i Jacob Aals gate, er på 19 kvadratmeter, og har en prisantydning på 2,4 millioner kroner.

- Det er en sliten og stygg leilighet, som trenger kjærlighet og omtanke for å gjøre den beboelig, sier mekler Anders Nykkelmo Solem til Avisa Oslo.

Han framholder at interessen har vært kjempebra, til tross for at hele leiligheten må pusses opp. Nykkelmo Solem mener det er den billigste leiligheten som er til salgs innenfor Ring 3 akkurat nå.

- Ikke kjempebillig

- Det er sjeldent billig, men det er 19 kvadratmeter det er snakk om, så det er ikke kjempebillig. Den koster over 120 000 per kvadratmeter før oppussing, og er på snittet, sier han til avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.