Sjøidyll gikk unna: - Klump i magen

Sjøparadisets nest dyreste eiendom hittil i år ble solgt «umiddelbart».

LIGGER LUNT TIL: Hytta oppfyller en del ønsker som hyttekjøperne vil ha, ifølge mekleren. Foto: Karl Filip Kronstad / Kron Media AS
LIGGER LUNT TIL: Hytta oppfyller en del ønsker som hyttekjøperne vil ha, ifølge mekleren. Foto: Karl Filip Kronstad / Kron Media AS Vis mer
Publisert

- De som kjøper hytter i denne prisklassen har god økonomi, sier eiendomsmekler Henrik Tangen i Krogsveen Bamble, til Børsen.

Han sikter til ei idyllisk perle han nylig har solgt, i sommerparadiset Bamble i Telemark.

Prisen er godt utenfor rekkevidda til den gjengse norske hyttekjøper, men det tok ikke lang tid før noen punget ut 16,6 millioner kroner og sikret seg kremeiendommen.

Telemarksavisa omtalte saken først.

- Slag i slag

Tangen forklarer at hytta hadde visning ei ukes tid etter at den ble lagt ut. Den ble solgt «umiddelbart» på en mandag, og ble overtatt fredagen.

- Når man kjøper hytter i fellesferien, vil man overta fort. Da går det slag i slag, sier han.

Hytta fra 1950 er på 85 kvadrat og ligger på en 1,68 måls tomt. Den har tre soverom og ett bad.

Mekleren trekker fram at hytta ligger pent til.

- Det som er fantastisk er at den har lang strandlinje med egen strand og brygge. Og så er det bilvei til. Den ligger lunt og har sein kveldssol - til 22.30-tida. Det er mange av ønskene hyttekjøperne har som innfris, sier mekleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.