Just Eat Takeaway

Sjokk-regning etter firmatur

En firmatur til Alpene i Just Eat Takeaway skal ha kostet mer enn 140 millioner kroner. Nå må administrerende direktør forsvare pengebruken.

DYR FERIE: En firmatur i Just Eat Takeaway skal ha kosta skjorta. Foto: Shutterstock/NTB
DYR FERIE: En firmatur i Just Eat Takeaway skal ha kosta skjorta. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag neste uke må Jitse Groen, administrerende direktør i Just Eat Takeaway, til New York for å forsvare sin beslutning om å gjennomføre en firmatur til de sveitsiske alper overfor firmaets investorer.

Ifølge Bloomberg var nemlig prislappen på en skiferie Groen tok sine 5400 ansatte med på svimlende 15 millioner euro, som tilsvarer rundt 143 millioner kroner.

«Snow Fest»

Turen skal ha blitt kalt «Snow Fest», og foregått over fire dager i den sveitsiske byen Arosa, ifølge avisa. Alt skal ha vært betalt av selskapet.

Ifølge Financial Times fikk de ansatte gratis skijakker, hatter og liggestoler i selskapets oransje signaturfarge. De skal også ha fått gratis skitimer, og fått utdelt drikkevare-bonger for å oppmuntre til afterski.

Turen skal tidligere ha blitt avlyst på grunn av corona-pandemien, men ble så til slutt avholdt.

- Vi forstår at dette er vanskelige tider, men nettopp på grunn av dette er det enda viktigere å organisere «Snow Fest» for å vise våre ansatte at vi setter pris på den harde jobben de gjør, sier en representant for selskapet til avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer