Siden februar i år har BBC intervjuet ansatte ved McDonald's i Storbritannia for å spørre dem om hvordan de opplever å arbeide for den store hurtigmatkjeden.
Svarene de har fått er svært nedslående.
- Blir trakassert
Over 100 ansatte har beskrevet en giftig arbeidskultur, med både seksuelle overgrep, trakassering, rasisme og mobbing.
Av de over 100 anklagene som kommer fra ansatte, knytter 21 seg til seksuelle overgrep og 78 til seksuell trakassering. I tillegg til det kommer 18 anklager om rasisme, og seks som sier de har blitt utsatt for homofobi.
- Det er en forventning at om du jobber på McDonald's så vil du bli trakassert, sier Emily (20), som sluttet på McDonald's i fjor etter at en mannlig kollega i 60-åra skal ha strøket håret hennes på en seksuelt ladet måte, noe som gjorde at hun følte ubehag.
Flere av de ansatte forteller også at de har tatt opp de uholdbare arbeidsforholdene med ledelsen, uten at de har føler det har ført til noe.

Saksøker McDonalds for gigantbeløp
«Giftig miljø»
Shelby, som var 16 år da hun startet å jobbe på McDonald's i fjor, sier eldre mannlige kolleger brukte den trange planløsningen på kjøkkenet som en unnskyldning for å ta på yngre, kvinnelige ansatte på en upassende måte.
- De befølte mage, midje, rumper. Hvert eneste skift jeg jobbet kom det minst en kommentar, eller jeg ble befølt. Ei hånd som strøk meg over rumpa, eller mer alvorlige ting, som at noen tok meg på rumpa eller tok tak rundt hoftene mine, sier Shelby.
16-åringen forteller at hun fortalte ledelsen om hva som foregikk, men at ingenting skjedde. I e-posten hun sendte da hun sluttet i jobben, beskrev hun et «giftig miljø på arbeidsplassen».
McDonald's sier at de er «veldig lei seg» for å høre om opplevelsene til Shelby, og at de nå vil undersøke hvorfor problemene hun tok opp med ledelsen, ikke ble formelt adressert.

Milliardær raser mot McDonald's: - Kynisk
McDonalds: «Beklager dypt»
Når det gjelder de over 100 anklagene om overgrep og trakassering sier administrerende direktør for McDonald's i Storbritannia og Irland, Alistair Macrow, at det «ikke er rom for trakassering, misbruk eller diskriminering» hos selskapet.
- Alle våre 177 000 ansatte ved McDonald's i Storbritannia fortjener å jobbe på en trygg, respektfull og inkluderende arbeidsplass. Det er åpenbart tilfeller der vi ikke har klart å leve opp til det og for det beklager vi dypt, sier Macrow.
- Vi vil etterforske alle anklagene som rettes mot oss, og alle beviste brudd på våre etiske retningslinjer vil bli møtt med de strengeste mulige juridiske tiltakene - opp til og inkludert oppsigelse.

- Får ikke lønn om det regner
- De aller fleste har det bra
Også i Norge er McDonald's en av de bedriftene som ansetter flest ungdom og unge voksne. Kommunikasjonssjef for McDonald's i Norge, Kristina Johansen, sier til Børsen at de har klare retningslinjer for hvordan de skal jobbe sammen for å få et godt arbeidsmiljø.
I retningslinjene slås det fast at «ingen form for trakassering eller diskriminering tolereres».
- Basert på våre medarbeiderundersøkelser i McDonald's i Norge, vet vi at de aller fleste har det bra på jobb og at de vet hvordan de skal gå fram for å varsle, sier Johansen.
Hun legger til at det likevel alltid er rom for forbedring, og at dette er noe de jobber kontinuerlig med.
- I 2021 oppdaterte vi våre varslingsrutiner for å gjøre det enda enklere å varsle, noe som også kan gjøres anonymt. Rutinene skal være kjent og lett tilgjengelig for alle våre medarbeidere, sier Johansen.

Norsk toppsjef går av etter skrekkavsløring
Flere anklager
Det ser likevel ikke ut til at saken er over for McDonald's britiske gren, for etter at BBC publiserte den første saken om de elendige arbeidsforholdene, har de mottatt en rekke nye henvendelser fra McDonald's-ansatte.
Tematikken er den samme: Det dreier seg om ansatte som har blitt slått på rumpa, sjefer som røyker marihuana og tar kokain på jobb, seksuelle tilnærmelser og uønsket fysisk kontakt.

McDonald's: Nytt navn i Russland
Klage
Dette er ikke første gang McDonald's er i søkelyset for dårlig arbeidsmiljø. I 2020 sendte fagforbund fra en rekke land inne en felles klage på McDondald's International, der de hevdet at det eksisterte en kultur for systematisk seksuell trakassering av arbeidere over hele verden.
Klagen ble levert til OECDs kontorer i Nederland.
Også selskapets toppledelse har vært i problemer. I 2019 ble McDonald's toppsjef, Steve Eastbrook, sagt opp med øyeblikkelig virkning etter at han innledet et forhold med en ansatt.
Styret sa at Eastbrook hadde utvist «dårlig dømmekraft» og han innrømmet selv at han hadde brutt med selskapets egne regler.
I 2021 streiket McDonald's-arbeidere i 12 amerikanske byer som en protest mot måten hurtigmatkjeden hadde behandlet påstander om seksuell trakassering, ifølge BBC.