Skamklipt på Cutters: - Rullegardina gikk ned

Lise Brantzæg advarer foreldre mot å sende barna sine på billig-frisørkjeden.

ADVARER: Lise Brantzæg advarer foreldre mot å sende barna sine på Cutters, etter at dattera kom hjem som dette. Foto: Privat
ADVARER: Lise Brantzæg advarer foreldre mot å sende barna sine på Cutters, etter at dattera kom hjem som dette. Foto: Privat Vis mer
Publisert

- Hun turte ikke å si noe da hun satt i stolen, man tør jo ikke det når man er 14 år, sier Lise Brantzæg til Børsen.

Mandag var hennes 14 år gamle datter på en Cutters-salong i drammensområdet for å stusse tuppene før skolens nyttårsball. Hun skulle bare ta to centimeter, men skal ha blitt overtalt til å ta fire. Litt etter litt ble håret kortere.

Dattera kom hjem skamklipt og i tårer, forteller Lise. Dattera ønsker ikke å stå fram med navn og bilde.

Konfronterte frisøren

Lise forsøkte å kontakte Cutters via telefon, men det skal ikke ha vært lett. Tirsdag dro hun ned til salongen for å klage på klippen.

Frisøren bekreftet at det var hun som hadde klippet dattera, og Lise viste fram bildet av den nye frisyren. Men frisøren skal ikke ha gått med på å ha klippet henne så kort, og beskyldte i stedet Lise for å ha klippet dattera mer etter at hun kom hjem, hevder hun.

- Da gikk rullegardina ned for meg, sier Lise, og fortsetter:

- Jeg gikk ut for å besinne meg, før jeg ringte til en annen salong og sa at «dette finner jeg meg ikke i». Det skjønte den jeg snakket med godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer